top of page

עוגת קינמון ואגוזים לפסח

היי קוראים לי שגיא, אני אוהב קינמון ואם גם אתם אוהבים קינמון זה בשבילכם!

מצרכים:

תבנית אינגליש קייק

2 ביצים

שליש כוס (66 ג’) סוכר

שליש כוס (80 מ”ל) שמן

חצי כוס (120 מ”ל) מיץ תפוזים

חצי כוס (67 ג’) קמח מצות דק לעוגות

חצי כוס (70 ג’) קמח תפוח אדמה

כפית (5 ג’) אבקת אפייה

למילוי: חצי כפית קינמון ואגוזים

אופן ההכנה

-מחממים תנור מראש ל-180 מעלות ומשמנים תבנית אינגליש קייק.

-מערבבים בקערה קמח מצות, קמח תפוח אדמה ואבקת אפיה.

-בקערה נפרדת מערבבים את הביצים עם הסוכר (ידנית או במיקסר). מוסיפים שמן, מיץ תפוזים ומערבבים. מוסיפים את קערת הקמחים ומערבבים עד לתערובת אחידה (אין לערבב יותר מידי אחרת העוגה תצא דחוסה).

-יוצקים מחצית מהבלילה לתבנית משומנת. מפזרים חצי כפית אבקת קינמון ו2 כפות אגוזים טחונים. יוצקים מעל את יתר הבלילה ומכניסים לתנור. אופים בתנור במשך 32-35 דקות, עד שקיסם יוצא יבש.

הפעל טיימר (32 דק’)

העוגה מתייבשת קצת יום למחרת לכן כדאי להכין אותה ביום ההגשה.

ביי, ובהצלחה!


 

Commenti


עוד בפורטל:

הרשמו כדי לקבל עדכונים

Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Facebook Social Icon

המרכז למחוננים/מצטיינים שליד אולפנית שח"ם

פינסקר 18 קרית אתא.

טל': 055-252-0458

דואר אלקטרוני: gifted.ata@gmail.com

bottom of page