top of page

מתכון להכנת וופל בלגי: מאת שגיא




שלום באתי ללמד להכין וופל בלגי. אני מאוד אוהב לאכול וופל בלגי. מקווה שתאהבו


מצרכים:


2 כוסות קמח

כפית אבקת אפייה

4 כפות סוכר

קצת מלח

80 גרם חמאה רכה

2 כוסות חלב פושר

3 ביצים

הוראות הכנה


בקערה נפרדת נטרוף חומרים רטובים: ביצים עם חמאה וחלב, נטרוף היטב.

נוסיף בהדרגה את קערת היבשים לקערת הרטובים תוך כדי בחישה, נמשיך לבחור עד לקבלת בלילה ללא גושים.

נניח את בלילת הוופל למנוחה של כ-10 דקות.

נחמם מכשיר וופל ביתי או נשמן תבנית סיליקון בצורת וופל בלגי.

מחממים מכשיר וופל בלגי ומשמנים מעט (אפשר לשמן עם ספריי שמן או חמאה מומסת). נותנים למכשיר להתחמם - עדיין לא לצקת את הבלילה.

כשהמכשיר חם יוצקים את הבלילה עד שהיא מגיעה ממש עד סוף השקע. בודקים את הוופלים שהזהיבו ומוציאים.


להכנה בתבנית סיליקון בצורת וופל בלגי: יש למלא את התבנית לא עד הסוף ולאפות בתנור חם על 230 מעלות כמה דקות בודדות, רק עד שהקצוות משחימים.

אפשר לקשט עם גלידה!

נראה טעים מאוד

מתוך האתר foodisgood.co.il

 

Comments


עוד בפורטל:

הרשמו כדי לקבל עדכונים

Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Facebook Social Icon

המרכז למחוננים/מצטיינים שליד אולפנית שח"ם

פינסקר 18 קרית אתא.

טל': 055-252-0458

דואר אלקטרוני: gifted.ata@gmail.com

bottom of page